Град Балчик – домакин на пътуваща фотоизложба на СОНИК СТАРТ

На 21 юли в гр. Балчик беше тържествено открита пътуващата фотоизложба на СОНИК СТАРТ „Децата на Земята“. Изложбата включва уникални снимки от проведения фотоконкурс на СОНИК СТАРТ, в който участваха над 330 снимки.

Екипите на социалните услуги на СОНИК СТАРТ в гр. Балчик създадоха изложбата с грижа и любов, като я поставиха на красивия морски бряг, което привлече много малки и големи любители на фотографията. Показаните пана с фотографии не само впечатлиха, но и развълнуваха всички присъстващи със своята индивидуалност и магия на заснетите моменти и красивите места от нашата Земя.

Церемонията по награждаването на спечелилите участници беше част от откриването на изложбата. Изявен доброволец на СОНИК СТАРТ от гр. Балчик връчи наградите и грамотите на талантливите фотографи .

Талантливи деца също се проявиха на събитието, като представиха своите сърцевини и съпричастност към Земята чрез стихове и песни. Невероятната атмосфера беше заредена с емоции и вдъхновение, което ни напомни колко важно е да пазим и обичаме нашата Земя и богатствата, с които ни е обдарила.

Откриването на пътуващата изложба „Децата на Земята“ на СОНИК СТАРТ стана незабравимо събитие – празник на творчеството, таланта, толерантността и добротата. Искрата на надежда за по-добро бъдеще се разпали, а ние продължаваме да обичаме, пазим и грижим се за нашата прекрасна Земя.